Velden zijn niet correct ingevuld
over ons Karin
over ons Kelvin
over ons 2
over ons 4
over ons Cecile
over ons Youri
over ons Tim
over ons Jelmer
Visual overlay

Over Reys Tandtechniek B.V.

Voor Reys Tandtechniek geldt alleen het beste resultaat. De hoofdingrediënten van onze werkwijze zijn persoonlijke aandacht en net dat ene stapje meer doen. Dat begint met een open en eerlijke aanpak zonder verrassingen.

Vertrouwde kwaliteit sinds 1994

Reys Tandtechniek is gespecialiseerd in het vervaardigen van protheses, implantaatgedragen protheses, kronen, bruggen en frames. Dit doen wij al sinds 1994. Wat begon als tandtechnisch laboratorium is in 2005 uitgebreid met de toevoeging van tandprothetische praktijk. De tandprotheticus kan voor u alle disciplines zoals het aanmeten, tot en met de vervaardiging van gebitsprotheses onder één dak verzorgen.

Open en eerlijke aanpak

Wij werken bij voorkeur op basis van doorverwijzing van uw tandarts, kaakchirurg of uw zorgverzekeraar. Tijdens het intakegesprek brengen wij het behandelplan en de kosten vooraf inzichtelijk in kaart. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Reys Tandtechniek Hoogeveen: persoonlijke aandacht voor het beste resultaat.

Reys Tandtechniek blijft vernieuwen

Reys Tandtechniek gaat mee met de digitale werkwijze in het vakgebied. Zo hebben wij onder andere een 3D printer, een 3Shape scanner en een Formlaps printer. Waar voorheen individuele lepels met de hand werden gemaakt, worden deze tegenwoordig digitaal geprint. Daarnaast scannen wij de eerste afdrukken van de patiënt ook digitaal in.

 

Medewerkers

 

Ferry Reijs

Eigenaar, Protheticus

 

Jelmer Wierenga

Tandtechnicus

 

Karin Metselaar

Tandtechnicus

 

Youri Benjamins

Tandtechnicus (in opleiding, jaar 4)

 

 

Marsha Titulaer

Protheticus


RTL4-programma LifestyleXperience op bezoek bij Reys Tandtechniek:

 

Partners van Reys

 

Dekra certificaat