Velden zijn niet correct ingevuld
infomedics logo
Visual overlay

Nota ontvangen van Infomedics ?

Als zorgaanbieder geven wij u graag alle aandacht. Daarom hebben wij de verwerking van onze nota’s overgedragen aan
Infomedics. De nota van de behandeling en/of zorgmiddelen ontvangt u dan ook van Infomedics. In sommige gevallen wordt uw nota eerst gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden vergoed.

Vergeet niet uw nota op tijd te betalen. De betalingstermijn die Infomedics hanteert is 30 dagen. Lukt het u niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Vraag een betalingsregeling aan via http://www.infomedics.nl/betaalplan of bel het contact center van Infomedics, 036-2031900.

Voor een correcte administratie en facturatie dienen wij uw gegevens aan Infomedics te verstrekken. Infomedics gaat hier, net als wij, uiterst zorgvuldig mee om. Daarnaast is Infomedics ISO 9001, 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Meer informatie over het privacybeleid van Infomedics kunt u vinden op http://www.infomedics.nl

Voor vragen over uw nota kunt u veel informatie terugvinden op http://www.infomedics.nl. Daarnaast kunt u contact opnemen met het Infomedics contact center via 036-2031900. Zij zijn iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 bereikbaar.

Partners van Reys

 

Dekra certificaat