Velden zijn niet correct ingevuld
IMG_1319
Visual overlay

Wat moet ik weten over implantaten?

Met een implantaat wordt een klein titanium staafje met schroefdraad in het kaakbot geplaatst. Dit wordt uitsluitend door uw tandarts/implantoloog of kaakchirurg verzorgd. Het implantaat is in feite een kunstwortel die dezelfde grootte heeft als de natuurlijke wortel. Implantaten dienen als houvast waarop wij vervolgens een kroon, brug of gebitsprothese kunnen plaatsen.

Kom ik in aanmerking voor een 'klikgebit'?

Een klikgebit wordt gedragen door implantaten. Implantaten zijn niet leeftijdsgebonden. Wel is het belangrijk dat u een goede algemene gezondheid heeft, uw mond goed verzorgd en uw kaak geschikt is voor implantaten. Uw tandarts/implantoloog of kaakchirurg zal zorgvuldig voor u kunnen beoordelen of u in aanmerking komt voor implantaten en deze voor u plaatsen. In overleg met uw tandarts kunnen wij kijken of een implantaatgedragen prothese (een klikgebit) voor u tot de mogelijkheden behoort.

Vragen over implantaten?

Heeft u vragen over uw huidige implantaatgedragen prothese of het laten plaatsen van implantaten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Partners van Reys

 

Dekra certificaat